Que hi ha algú?


  • Comparteix:

roser.casamitjana

Roser Casamitjana


Publicat: el 15/jun/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'equip de govern del nostre Ajuntament fa dies que està de mudances. Estan fent canvis, Un dia si l'altre també, de tal forma que resulta difícil saber qui ha marxat, qui tenim ara mateix i qui es quedarà fins el maig del 2019.

Si fem un breu repàs, veurem que hem canviat d'alcaldessa, de tinent d'alcalde de territori, de regidor d'hisenda, de tinenta d'alcalde de cultura, de cap de premsa i aviat deixarà el seu càrrec la tinenta d'alcaldia de promoció econòmica, innovació i govern obert.

Totes i tots han marxat, se suposa, per anar a més i servir millor al país. I ens preguntem si és que des de Sant Cugat no es pot servir al país. I ens preguntem també on queda el compromís electoral de dedicar els 4 anys a la ciutat.

No cal dir que respectem totes les situacions personals i polítiques, però volem deixar palès el desgavell que tot plegat comporta. I sense oblidar que darrere d'un regidor o regidora hi ha una curulla de persones: directores d'àmbit, assessors i assessores de confiança, etc., que cauen com fitxes de dominó quan qui les ha nomenat plega.
No posem en dubte les capacitats de les persones que es queden però totes les feines requereixen el seu aprenentatge i no tothom és bo per tot. Així que molt ens temem que tindrem un any d'impàs, amb un equip de govern en minoria que difícilment voldrà assumir riscos en temes cabdals. Esperem almenys que es compleixin els acords existents i les inversions previstes en tots els àmbits.

En qualsevol cas, ens caldrà paciència i anar fent, tot esperant temps millors per a la nostra ciutadania.

ROSER CASAMITJANA és regidora d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.