Qui manipula, Sr. Alexandre?


  • Comparteix:

alvaro.benejam

Álvaro Benejam


Publicat: el 29/jul/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Darrerament, el 'gran referent' de la literatura catalana contemporània i veí de Sant Cugat, el senyor Víctor Alexandre (un personatge que es caracteritza, d'una banda, pel seu odi contra tot aquell que no defensa les seves tesis independentistes, i de l'altra, d'escampar aquest odi pels mitjans de comunicació locals) va regalar-nos un 'extraordinari' article d'opinió on acusa el Partit Popular de manipular les víctimes de robatoris i alhora ens titlla, un cop més, i de manera 'simplona' i despectiva, de partit d'ultradreta. Ja sap allò que no ofèn qui vol, sinó qui pot, i vostè per a nosaltres no és més que un bufó més al servei de l'independentisme més ranci caracteritzat pel seu totalitarisme i supremacisme.

Amb el seu permís, senyor Alexandre, permeti'm que li robi uns minuts del seu meravellós temps per explicar-li que quan el mes de maig de 2016 el Partit Popular, i defensant una moció al plenari que vam presentar on reclamàvem més efectius policials a Sant Cugat, vam denunciar un augment preocupant dels robatoris a la nostra ciutat, demostrant, amb xifres concretes que ens havia facilitat la pròpia conselleria d'Interior, que el que afirmàvem era cert. El govern municipal i bona part dels partits de l'oposició van negar el problema i ens van acusar de generar alarma social o de voler implantar un model policial.

Lamentablement, les polítiques de seguretat ciutadana per part del govern municipal durant els tres primers anys de mandat han estat pràcticament nul·les i erràtiques. Només darrerament fa la sensació que, a menys d'un any de les eleccions, algú s'ha posat les piles i comencem a tenir algun bon resultat, fet que celebrem, malgrat arribi tard. Tingui clar que si el govern municipal i la conselleria d'Interior fan bé la seva feina, serem els primers en felicitar-los, però mentrestant, tenim l'obligació de denunciar les coses que no s'estan fent com s'haurien de fer.

Reclamar solucions al Govern Municipal no és ni fer demagògia ni manipular les víctimes d'aquest tipus de delicte, sinó que és la nostra obligació com a representants dels veïns (per cert, amb més legitimitat que vostè, que no es presenta a unes eleccions i amb prou dificultat és capaç de representar-se a si mateix ni dins ni fora del costat independentista de la vida) i així ho seguirem fent, malgrat que a vostè i a la seva privilegiada intel·ligència els molesti.

I per cert, senyor Alexandre, sobre 500 places de mossos d'Esquadra que vostè diu que el Partit Popular va vetar, van ser autoritzades el passat 29 de desembre pel govern espanyol, en el marc de l'article 155, i si no es van autoritzar abans va ser per incompliments reiterats de la Llei d'Estabilitat Pressupostària per part del Govern de la Generalitat. Però tranquil, que ja ens fem el càrrec que és difícil (si no impossible) captar aquesta idea per a vosté.

Per cert, vostè com a persona culta que pensa que és, sabrà que el sou dels agents dels Mossos d’Esquadra prové majoritàriament de transferències que realitza el govern d'Espanya.

El que lamento més del cas és que quan diu que la nostre política consisteix en desacreditar els Mossos d'Esquadra, quan és sabut per quasi tothom que nosaltres hem defensat sempre la seva actuació perquè fan tot el que poden amb els mitjans amb els que compten, però que no son suficients.

I també lamento molt que parli dels veins afectats pels robatoris com si fossin persones sense voluntat o criteri, influenciables per qualsevol que passi per davant i els mengi el cap. Això demostra dues coses: la primera és que no en té ni la més remota idea de com ha anat el tema, i la segona que el seu odi contra nosaltres el fa menysprear les persones que han patit els robatoris, que són moltes, desgraciadament.

ÁLVARO BENEJAM és portaveu del PP



  • Comparteix:

COMENTARIS

El proper mes de setembre respondré degudament, també per escrit, els insults i les desqualificacions personals que em dedica el senyor Benejam en aquest escrit.

Víctor Alexandre. Enviat el 1/ago/18


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.