Currículums, màsters i diplomes varis


  • Comparteix:

david.miralles

David Miralles


Publicat: el 17/set/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Segles i segles cercant l'existència d'esperits malignes i altres coses rares, i de cop i volta l'any 2018 podem afirmar que els fantasmes existeixen. Ja no cal mirar cap programa de televisió (ciències ocultes li diuen els productors) per veure si ens ho aclareixen. Només cal veure com van apareixen públicament gràcies als Caça Fantasmes.

Aquests diuen que els detecten perquè no van treballar o estudiar prou per obtenir el Diploma o Màster que diuen que tenen. I això al meu poble, li diuen fantasmes. És molt trist que una persona sigui capaç d'inventar-se un títol per justificar que es algú important i que està capacitat per fer segons què. Abans, i no fa gaires anys, si eres bo en alguna cosa eres respectat per la població i si a sobre eres titulat en allò, doncs millor ja que no et calia demostrar-ho tant perquè això era un aval. Avui, la titulitis ha provocat que gent no capacitada tingui la necessitat de justificar la seva aptitud mitjançant un diploma. Però, per què diuen que tenen un Màster si no el tenen? Suposo que aquests fantasmes no es podrien sentir integrats en l'àmbit social al que es pensen que pertanyen. O potser forma part d'una invasió de certs fantasmes totalment estructurada i deliberada per aconseguir el poder en diferents àmbits.

Una llàstima social respectada pels mortals que l'envolten..., el que em fa pensar que cal fer alguna cosa urgent o podríem acabar manipulats pels fantasmes. O pitjor encara, podrien estar al poder d'un estat. Els podreu detectar fàcilment si voleu jugar a ser Caça Fantasmes. Ara sabem com actuen. Normalment, els mortals, a mida que van adquirint coneixements van ampliant el seu Currículum, en canvi els fantasmes el van disminuint. Amb el temps van desapareixen diplomatures, llicenciatures, doctorats, màsters i diplomes varis del seu Currículum. Quina por, no ?

DAVID MIRALLES és secretari del Grup Municipal del PDeCAT i membre del Comité Executiu Local del PDeCAT




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.