Fem esport, fem ciutat


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 24/set/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest any 2018 Sant Cugat som Ciutat Europea de l'esport, però aquesta setmana també se celebra a la ciutat, i a tot Europa, la Setmana Europea de l'Esport! Més de 32 països hi estem implicats organitzant activitats per a la ciutadania. Nosaltres no hi podíem faltar!

Aquesta setmana promoguda per la Comissió Europea, i administracions com la Generalitat de Catalunya i la Diputació, porta per lema el hashtag #BeActive per promoure l'activitat física entre la ciutadania i els hàbits saludables.

A Sant Cugat és el segon any que programem un calendari d'activitats esportives per arribar a tota la ciutadania, i juntament amb les entitats esportives i associacions, hi ha previstes 17 activitats pensades per a tots els públics, de totes les edats i condicions, per a tots els gustos.

Activitats de competició, de formació, jocs en família, esport adaptat i inclusiu, perquè volem que tots i totes tingueu el vostre espai i mostrar que l'esport té un munt de possibilitats.

L'esport és un pilar fonamental de la nostra societat, i a la nostra ciutat això es fa evident dia a dia, amb les activitats esportives municipals, l'esport a les escoles, als clubs, als carrers, als parcs, aquesta ciutat viu fent esport!

I és que l'activitat física és salut, inclusió, aprentatge, cooperació, valors, competició, solidaritat, i un llarg etcètera d'adjectius que fan de l'esport una eina clau per construir una societat saludable i cohesionada.

És per això, que us animem a descobrir, viure i participar, durant tota la setmana i tot l'any de l'esport, d'una manera especial i única com es pot fer a Sant Cugat.

ELOI ROVIRA és regidor d'Esports i Joventut



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.