Els cors amagats


  • Comparteix:

patricia.trilla

Patrícia Trilla


Publicat: el 4/oct/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No sempre tenim un tema concret a l'hora d'escriure un article. Vivim intensament, i cada dia passen tantes coses que ens commouen que seria etern poder-les relaxar en un paper.

Per tant, aquest cop voldria parlar dels cors amagats...aquells cors que bateguen de nerviosisme al rebre imatges o missatges d'un gos perdut, d'un gat atropellat o d'un animal maltractat.

Aquells cors que mobilitzen cel i terra per donar un cop de mà. Uns, sacrificant el seu temps, que potser el tenien planejat amb la família, o amb la feina, o amb un mateix.....altres, fent despesa amb el cotxe, anant amunt i avall buscant alguna pista d'un gos que s'ha perdut... d'altres es passen hores llargues darrera les xarxes socials buscant una possible pista que pugui ajudar,... i, hi ha fins i tot qui es guanya problemes dins la pròpia família, doncs no sempre tots els membres entenen aquella dedicació intensiva i altruista.

Perquè són justament això, uns cors enormes que es mouen sense cap interès, amb l'única satisfacció de sentir la felicitat d'una família quan es troba el seu animal, o pel fet de saber que un animal abandonat o maltractat ha trobat per fi una nova llar.

Així doncs, voldria dir un GRÀCIES ben alt a aquest cors que s'amaguen dins de grans persones, sovint en l'anonimat, però sempre alerta davant qualsevol signe de se'ls necessiti.

PATRÍCIA TRILLA és membre de la PAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.