Parlem dels consells de barri


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 12/nov/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La setmana passada, Cugat.cat ens va convidar als quatre presidents dels consells de barri a la ràdio per fer un programa sobre diversos aspectes dels consells de barri. Tot i que vam estar una hora de tertúlia, tots vam sortir amb la sensació de que encara podríem haver estat més estona parlant, i és que el tema, sembla que no, dóna molt de sí.

En alguna ocasió ja he pogut donar la meva opinió sobre la necessitat dels consells de barri, ja que és un òrgan de participació exclusiu del barri i molt necessari per entendre de primera mà quines són les necessitats, les angoixes o les millores que el ciutadà o les entitats volen de la seva àrea de ciutat.

Va quedar clar que dels cinc consells, tots són molt diferents ja sigui per l'extensió del seu territori, per la participació, per les entitats que formen part i un llarg etcètera, però també haig de dir que els quatre vam coincidir en la seva necessitat, tot i que en alguns més que en altres ens agradaria encara més participació del ciutadà, no per res, sinó per què moltes vegades ells són els nostres ulls al barri.

Bé, jo com a presidenta de Centre-oest i considerant-me una persona positiva, penso que als consells que va menys gent és perquè no tenen mancances en el seu carrer o al voltant.

A més dels consells de barri, també tenim els grups de treball de via pública i de seguretat, els quals a mi personalment em semblen molt útils, ja que ens agrada que els nostres carrers estiguin en perfecte estat, i poder parlar d'un tema que ens preocupa molt com és la seguretat, on ens acompanyen els caps de la Policia Local i de Mossos per donar consells i escoltar les preocupacions dels veïns.

Així que només em queda instar els veïns i les entitats que facin ús d'aquest òrgan de participació tan fantàstic que tenim i fer el seu barri una mica millor del que ja és.

I a Cugat.cat per una banda donar les gràcies pel programa que vam fer, però també demanar que no sigui l'últim.

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç i presidenta del Consell de Barri del Centre-oest



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.