Ja és Nadal


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 3/des/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La setmana passada es va fer la presentació dels actes de Nadal a la nostra ciutat. Més de 180 activitats per fer que aquestes festes siguin més màgiques que mai.

Aquest any ens agradaria tornar a les tradicions, a sentir l'esperit nadalenc, gaudir de la nostra ciutat, i que les famílies trobin moltíssimes activitats variades per a tots els públics.

Dilluns milers de bombetes lluiran als carrers i botigues de la ciutat, que donaran el tret de sortida a la temporada nadalenca, el trenet circularà pels carrers, a la Rambla del Celler trobem la fira de Nadal amb un preciós carrusel per als infants, els tions baixaran de la muntanya a la ciutat, i els avets de les cases lluiran més macos que mai. El pessebre a la plaça de Barcelona i a les llars de la ciutat, la cantada de nadales al carrer, l'envelat amb moltes activitats, donaran pas a un cap d'any on podrem tornar a gaudir de la nostra plaça d'Octavià i estimat Monestir per poder viure les campanades envoltades de la nostra família i amics fent poble.

Uns dies després arribaran els patges reials perquè els nostres infants donin les seves cartes a ses Majestats, la fira de Reis amb més de 70 paradistes, donaran pas a la tan desitjada cavalcada, on ens farem tots nens i gaudirem veient la cara dels més petits al veure als Reis Mags d'Orient

M'agradaria molt que aquestes festes, poguéssim recuperar aquell esperit de Nadal, esperit de pau, d'amor, d'alegria, d'il·lusió.

Aquest és el meu desig!!!

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç i presidenta del Consell de Barri del Centre-oest



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.