La ciutat al mòbil


  • Comparteix:

joana.barbany

Joana Barbany


Publicat: el 28/gen/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja us podeu descarregar la nova aplicació SantCugat APP! És una mostra més de l'interès per la innovació i per anar millorant les vies de comunicació envers els ciutadans i ciutadanes, posant a l'abast de tothom un accés directe a tota la informació d'actualitat municipal.

I és que cal aprofitar totes les vies i canals disponibles per arribar als diferents col·lectius de la ciutat. Ens trobem en l'era de la informació multicanal (el paper, les xarxes socials, la web, les apps...) i hem de treballar per mirar de trobar a millor manera de relacionar-nos i estar en contacte amb la ciutadania en funció del col.lectiu. I dic relacionar-nos en plural perquè igual d'important és explicar com escoltar, i aprofitant les tecnologies tenim la oportunitat de fer-ho.

A la nova app hi trobareu doncs informació relacionada amb la ciutat pel que fa a Viure, Descobrir, Moure's i Treballar-hi. I no només hi trobareu informació, sinó que podreu tenir accés directe a serveis com cita prèvia per fer els vostres tràmits a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o un espai d'incidències per si voleu col·laborar amb l'Ajuntament en la detecció de desperfectes o punts de millora a la via pública.

Des d'aquesta nova app, podreu tenir accés a l'agenda d'activitats, els punts d'interès turístic i descobrir nous racons de la ciutat. Podreu estar al dia de l'oferta cultural i d'oci, consultar la guia dels comerços de la ciutat i trobar informació sobre la millor manera de moure-us. També tot un apartat relacionat amb les ofertes de feina i els tràmits més freqüents amb l'Oficina d'Atenció a l'Empresa, així com l¡accés al BeBusiness SantCugat, des d'on l'Ajuntament promou, impulsa i facilita l'emprenedoria oferint serveis d'informació i assessorament.

Us convido a descarregar-vos-la i a gaudir-la. Som una ciutat molt activa i segur que hi descobriu coses interessants!

JOANA BARBANY és la regidora d'Innovació i Govern Obert



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.