... A Valldoreix ho hem aconseguit


  • Comparteix:

xavier.humet

Xavier Humet


Publicat: el 26/feb/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha estat un camí llarg i gens fàcil, però ho hem aconseguit. Hem fet una candidatura unitària de varies associacions de veïns i de forces polítiques d'esquerra per a les properes eleccions a la presidència de l'EMD de Valldoreix: GUANYEM VALLDOREIX.

Associació de veïns i veïnes progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Esquerra Republicana de Catalunya, Moviment d'Esquerres, Sant Cugat en Comú, CUP i Procés Constituent. I amb el suport de la associació de veïns Mou-te.

Perquè hem prioritzat 'el poble' per davant dels interessos particulars de cada grup o associació. Perquè sobre la taula hi ha hagut generositat i tolerància. I el fet de haver-ho aconseguit és el que ens farà més forts com a candidatura.

Perquè a Valldoreix hi ha ganes de canvi. Ja n'hi ha prou de fer polítiques sense rumb.

Empoderarem Valldoreix com a poble, teixint xarxes socials, treballant la solidaritat amb el veïnat i recuperant els espais de participació ciutadana de veritat, començant pel Consell de la Vila i de totes les sectorials que es deriven.

Perquè els Valldoreixencs ens mereixem un canvi que ens faci:

- guanyar en transparència en el dia a dia del govern.
- guanyar en eficàcia i optimització dels recursos.
- guanyar en una mobilitat mes amable.
- guanyar en seguretat, que a part de la feina que fan els Mossos i la Policia local, la farem buscant la complicitat veïnal, fent pedagogia des de l'administració, reforçant mesures concretes en las que participem els veïns.

I personalment m'omple d'orgull haver-ho aconseguit, doncs estem complint un dels objectius fundacionals del Procés Constituent.

Xavier Humet Cienfuegos-Jovellanos és candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per la candidatura GUANYEM VALLDOREIX



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.