Ser regidor


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 11/mar/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta setmana i les properes podrem veure com els diferents grups polítics van presentant els candidats a formar part de les llistes electorals municipals per la propera legislatura. Per a alguns, serà la primera vegada que hauran de ser regidors, per a ells especialment el meu escrit.

A mi, modestament, m'agradaria explicar el que a la meva opinió és ser regidor del consistori. Primer de tot, una gran responsabilitat! Molts ciutadans dipositen en tu una confiança, unes expectatives i unes il·lusions, perquè facis del seu poble un lloc millor encara, on poder viure, gaudir, fer esport, comprar, i un llarg etc, i no és una tasca fàcil, tant si estàs
governant com si estàs a l'oposició.

S'ha de tenir molta empatia. Els interessos no són els mateixos per a tothom, els veïns tenen unes necessitats, els comerciants o empresaris
unes altres, la gent gran vol tranquil·litat, la gent jove vol ambient. S'ha d'aprendre a trobar un equilibri. S'ha de tenir paciència... El fet de treballar per a l'administració té unes regles del joc que moltes vegades fan que la feina sigui més lenta o complicada del que t'agradaria. També s'ha d'aprendre que tot té uns passos a complir i respectar.

S'ha de fer poble... La millor manera de saber l'estat de la ciutat, de la teva regidoria o d'altres és parlant amb la gent, anar als actes que amb molta il·lusió fan les entitats, passejar pels carrers, comprar a les botigues. Però sobretot, gaudir amb el que fas! Moltes vegades se'ns critica la feina que fem, és molt difícil acontentar a tothom, però per mi el més important és que a la nit, quan s'acaba el dia, estiguis content amb la feina feta i poder dormir tranquil.

Espero que la meva petita reflexió sigui ben acollida per la gent que a partir de juny formarà part del consistori, i que ho pugui viure i gaudir amb molta il·lusió i confiança.

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç i presidenta del consell de barri del Centre Oest



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.