Els 'nyaps' i les velles maneres de la política


  • Comparteix:

xavier.humet

Xavier Humet


Publicat: el 12/mar/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A Valldoreix seguim amb les males praxis d'alguns representants del poble al consistori. El Sr. President i la resta de vocals del govern no entenen que els temps estan canviant, que els que gestionen els diners públics no poden seguir fent i disposant d'aquests diners a la seva voluntat. Això de fer despesa dels diners públics per la teva pròpia campanya electoral hi ha polítics de la vella escola, com els del govern de l'EMD, que encara no entenen que, malgrat ho facin perquè en els temps és possible fer-ho, es immoral, i políticament incorrecte.

I ja va sent hora que gent nova, amb noves maneres de fer gestió pública comencem a canviar aquestes pràctiques que sobre tot el que fan es desprestigiar la política i la feina que hem de fer els representants del poble, que és sobretot la gestió dels diners públics de tothom.

Els actuals vocals de l’oposició a l’EMD de Valldoreix, de la CUP-PC i d’ERC-MES, representants tots ells de l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix hem aconseguit aturar l'edició i publicació de la memòria de mandat, que havia de ser l’edició d’un llibre que costava 13.500 euros del pressupost municipal.

I aquesta quantitat és igual a la que es destina anualment a l’edició dels tres números de l’'InfoValldoreix'.

El que no vam poder aturar va ser el 'nyap' que finalment ha fet el govern de l’EMD amb l’edició de l’'InfoValldoreix'. Han editat a corre-cuita el número 88, amb un format diferent, sempre din A4, ara curiosament din A5, amb 20 de 48 pàgines en la secció que denominen 'acció de govern' apropiant-se de moltes iniciatives proposades pels grups de l’oposició com si fossin propostes seves.

Valldoreix demana canvis.

XAVIER HUMET CIENFUEGOS-JOVELLANOS és presidencibale a l'EMD per Guanyem Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.