Jo, política!...


  • Comparteix:

joana.barbany

Joana Barbany


Publicat: el 18/mar/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha arribat el moment de posar punt final a una etapa, o un punt i a part. La vida n'està plena de moments de canvi, i aquest n'és un.

Fa 8 anys la Mercè em va donar l'oportunitat de poder fer de regidora a Sant Cugat. JO, política!.. La que tot ho diu i poc dissimula. La que tira pel dret i si pot dir les coses amb dues paraules millor que amb tres. La que té una expressió que parla sense dir res. Poc que pensava que amb aquesta manera de ser me'n podria sortir. I no ha anat pas tan malament.

La política local és un gran aprenentatge. Sempre en faig broma amb els meus amics i els dic que hauria de ser obligatori. Dialogar amb persones que pensen diferent que tu, arribar a consensos, negociar, callar quan toca i cedir quan cal. No afluixar en segons quins casos i saber el marge de maniobra que tenim. Saber com i quines decisions prendre en certs moments són eines i coneixements que ens ajudaran de per vida!!!

Però sempre, sempre, amb la veritat, l'honestedat i el respecte envers l'altre per davant. Sigui com sigui i pensi com pensi. I confiant que això serà mutu. Al llarg d'aquests anys he conegut grans persones amb les que ara comparteixo una molt bona amistat (no cal que us anomeni, sabeu perfectament qui sou), he conegut bona gent, he fet POLÍTICA (en majúscules) amb companys i companyes de l'oposició amb els que fins ara ens hi havíem entès molt bé. I m'amoïna pensar que la política que ve pot ser la del menyspreu, el titular, l'egoisme i les ganes de destruir en lloc de construir.

A tots i totes els que com jo, tindreu l'oportunitat de dedicar uns anys de la vostra vida a la ciutat que us estimeu us demano que feu exactament això: FER POLÍTICA. Som i serem persones que hem tingut l'ocasió de poder fer un Sant Cugat millor, perquè de 'polític' no se'n neix, se n'aprèn. Us demano a qui ens representareu a partir d'ara que ho feu des del respecte, les ganes de construir i la responsabilitat.

JOANA BARBANY és regidora d'Innovació i Govern Obert



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.