Les nostres línies vermelles


  • Comparteix:

david.miralles

David Miralles


Publicat: el 15/abr/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tinc el gran honor, i responsabilitat, de representar la nostra comarca, i en particular a Sant Cugat del Vallès, a la llista de Junts per Catalunya, a les eleccions al Congrés dels Diputats. Una llista que encapçala en Jordi Sánchez, que tot i no estar en llibertat, se sent lliure per seguir defensant Catalunya on faci falta.

Aquest és un dels motius que em va fer donar un pas endavant, poder ser-hi part de la veu d'una llista contra la resignació, que defensi l'esperança, i també perquè li hem donat moltes oportunitats al sistema on la resposta sempre ha estat el NO.

Tenim unes línies vermelles que són i seran la defensa del Dret d'autodeterminació del nostre poble, la defensa de l'escola catalana i en català, la defensa de la nostra llengua i la defensa dels mitjans públics de ràdio i televisió. Tot això és intocable. Serem un mur per la defensa d'aquests mínims que ara estan en risc, igual que està en risc la democràcia essencial. Perquè quan alguns parlen del vot útil, sembla que no recorden que van ser còmplices necessaris de l'aplicació del 155. Recordeu les paraules d'un ministre socialista parlant de 'desinfectar' Catalunya....de què parlava aquell ministre? De l'escola catalana i dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Entre la repressió i el diàleg, ells han triat la repressió, deixant clara quina és la seva solució: no a la independència, no al referèndum, no al dret dels catalans a l'autodeterminació i no al govern de Catalunya. Per aquests motius, i un ample llistat més, no ens podem permetre desvincular aquests comicis de la reivindicació. Als catalans, les urnes ens aporten certa excitació i cal demostrar-ho sempre, també allà on es decideixi qualsevol cosa que ens pugui afectar.

Tenim una oportunitat única de demostrar-ho. Res els hi fa més por que un grup parlamentari ampli es digui Junts per Catalunya a Madrid, i ho farem i ho farem Junts, no ho dubteu, diguin el que diguin.

DAVID MIRALLES és candidat al Congrés dels Diputats per Junts per Catalunya



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.