5.360 gràcies


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 29/mai/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Començar amb un '5.360 gràcies' pot semblar tòpic, però de fet és així. Aquest número és la gent que ha fet confiança al PSC a Sant Cugat per tenir la representació que tornem a tenir el consistori: quatre! Tornem a la representació que vàrem aconseguir l'any 2007, 12 anys després.

Però aquestes 5.360 paperetes només representen una minsa part del que és la nostra ciutat. A partir d’ara aquestes paperetes es converteixen amb les més de 90.000 persones que viuen a la nostra ciutat, no només d’aquelles que tenen dret a vot, perquè aquest és el nostre compromís: treballar per a totes elles que hagin votat el que hagin votat, que pensin el que pensin, i que tingui la sensibilitat que tinguin vers els problemes i les necessitats reals.

El PSC som un partit format de gent responsable, ho hem dit i exercit durant els més de 40 anys d’existència a la nostra ciutat, i dels 40 anys de treball del grup municipal socialista al municipi de Sant Cugat i a Valldoreix, veient com creixen els nostres barris i els nostres conciutadans i conciutadanes, treballant per fer possible millor la seva vida, i per a cada projecte individual i col·lectiu que sorgeixi a la nostra ciutat. Teixint complicitats amb el territori tant a àmbit metropolità com vallesà. Potenciant el bé comú però sense deixar de banda les voluntats particulars, la generositat ha estat una de les nostres principals eines, la constància, la tenacitat, el respecte als altres, la cerca de la igualtat d’oportunitats, i tants d’altres valors que ens defineixen com a socialistes, catalanistes, federalistes, feministes, ecologistes i solidaris.

Dèiem durant la campanya que havíem crescut amb Sant Cugat, que som persones preparades per afrontar el repte de governar i de proposar millores per a la ciutadania, i que aquesta al final posaria tothom al seu lloc. Som gent que ens agrada el consens, el diàleg, el pacte, que practica la negociació i que som capaços de cedir sense defallir dels nostres principis. Creiem en la honestedat i la diversitat d’opinions, són multiculturals, provenim d’aquí i d’allà, i ens mou un objectiu comú, tenir la mirada present en el nostre municipi i no desaprofitar les oportunitats que ens passen per davant.

Ara tenim un repte que és facilitar un canvi de govern o si més no de maneres de fer, un canvi que demostri allò que ha dit la ciutadania, aquell Sant Cugat d’esquerres què és majoria del consistori enfront de les dretes, les nacionalistes espanyoles i les catalanes. Tenim l’oportunitat de crear una nova esperança que ens aboqui en els propers quatre anys a afrontar els dos reptes socials més importants que són l’habitatge i lluitar contra la precarietat, ser solidaris i ajudar a aquells ciutadans i ciutadanes que ho estan passant pitjor, que tenen una situació de vulnerabilitat perquè som sensibles a les vertaderes necessitats del municipi.

Sant Cugat és un municipi que ens agrada i l’hem de preservar, hem de millorar el seu entorn urbà, fer polítiques per a les persones, per a la majoria de persones no només per a uns pocs d’unes classes privilegiades, deixar el clientelisme de banda, el què es diu obrir portes i finestres per ventilar i que entri aire fresc.

Els i les socialistes no ens agrada la confrontació, però tampoc les injustícies, ni l’apropiació de l’espai públic, ni de les institucions, aprofitar els recursos públics per allò que és necessari, l’Ajuntament és de tots i totes, i des de la nostra posició, des d’allà on ens toqui gestionar i proposar polítiques així ho farem. La ciutadania ho ha de tenir clar. Som el PSC de sempre, els de la responsabilitat.

PERE SOLER és regidor electe del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.