Una festa de totes i de tots


  • Comparteix:

jose.gallardo

José Gallardo


Publicat: el 26/jun/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

De ben segur tothom sap que aquest dijous 27 de juny comença la Festa Major a Sant Cugat, i que un any més totes i tots gaudirem de les seves activitats. Els més menuts podran divertir-se, riure, jugar i ballar amb la Festa de l'aigua i múltiples activitats lúdiques, els joves podran gaudir de multitud de concerts i el DesPlaça Jove entre altres activitats que segurament portaran de cap a més d'una família (els joves acabaran guanyant la partida), i els més grans també podran gaudir de diferents activitats esportives, culturals i musicals repartides per tot el nostre municipi. Totes i tots podrem participar de les diferents activitats, on estaran molt presents les nostres entitats, que de ben segur ens faran passar una gran Festa Major.

Unes Festes Majors de totes i tots, on la neutralitat de l'espai públic estarà garantida per tal que tots els santcugatencs i santcugatenques puguin sentir com a seva la Festa Major i ningú cregui que pot apropiar-se d'un bé de tota la ciutadania.

És per aquest motiu que, tot i desitjar que tothom s'ho passi el millor possible, respectem les normes bàsiques de civisme i de convivència per tal de sentir-nos orgullosos de la nostra festa i dels nostres conciutadans evitant, d'aquesta manera, qualsevol mena de conflicte. És en aquest punt, on vull fer una menció especial al respecte cap a les dones, i recordar que només SI és SI, com bé diu el lema d'aquestes Festes. Hem de demostrar ser una societat madura i democràtica, que sap defensar els drets bàsics d'igualtat i tolerància, assenyalant i denunciant totes aquelles accions que, precisament, atempten contra aquests drets bàsics.
Sense allargar-me més, gaudiu d'aquesta gran Festa Major, que més d'hora que tard s'acabarà i ja voldrem que torni a arribar.

JOSÉ GALLARDO és regidor del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.