Etapa nova


  • Comparteix:

gemma.aristoy

Gemma Aristoy


Publicat: el 2/jul/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns mesos no m'hagués imaginat que ara em trobaria en aquesta situació. Jo soc mestra d'una escola important de Sant Cugat per la seva història: el Santa Isabel (o les Paques, per als més antics al poble). Vaig acceptar estar a la llista d'Esquerra Republicana-Moviment d'Esquerres perquè em sento amb la responsabilitat de seguir treballant per la meva ciutat després de fer-ho uns quants anys des d'entitats de cultura popular i perquè, tenint en Raül Romeva a la presó, em vaig sentir amb l'obligació de treballar pels drets dels ciutadans, concretament dels de Sant Cugat.

La situació amb què hem fet govern no ha agradat a tothom, com passarà amb moltes altres decisions que prendrem al llarg dels 4 propers anys, però és cert que les 3 forces que hem pactat per fer govern ens trobem amb la necessitat de modificar algunes actuacions per millorar l'accés a l'habitatge, la millora de les polítiques mediambientals tenint present l'emergència climàtica, garantir la igualtat d'oportunitats davant els esports, les extraescolars, etc., fer un bon manteniment dels carrers, el mobiliari urbà, els equipaments, etcètera, etcètera... tot per millorar la qualitat de vida de la població de Sant Cugat.

En el meu cas, treballaré des dels àmbits d'esports, ciutadania i salut. No serà fàcil, però m'hi dedicaré amb cor i ànima per aprendre i col·laborar en la gestió d'aquestes regidories. Hi ha moltes entitats i col·lectius que ja s'han posat en contacte amb mi per poder trobar-nos amb tranquil·litat. Tenen ganes d'explicar quins són els seus propers projectes i intencions. M'aniré trobant amb tots, i demano paciència si us convoquem més tard del que voldríeu perquè sou moltes entitats i col·lectius que treballeu en aquests àmbits. Ho farem i procurarem fer-ho tot bé. De cara a les gestions i decisions he de dir-vos que potser ens equivoquem, malgrat intentarem fer-ho el millor possible! Hi posarem la millor voluntat i tossuderia per obtenir els millors resultats.

Vull agrair també la feina dels tècnics per la seva gran professionalitat, dedicació i bona gestió. Agraeixo la confiança a tots els qui vau votar ERC-MES i estenc la mà per explicar tot allò que no comprengueu sobre les decisions d'aquest govern.

GEMMA ARISTOY és regidora d'Esports, Ciutadania i Salut



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.