Un govern fort, sòlid i engrescat


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 10/jul/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El nou govern ja ha rebut els primers intents de voler desestabilitzar-ho i algunes sotragades provinents de fora del municipi, no només amb la voluntat incívica de boicotejar la presa de possessió de les noves regidores i regidors i l'elecció de la nova alcaldessa, sinó també la irrupció d'altres factors externs per posar Sant Cugat com a moneda de canvi, per aconseguir revertir allò que la voluntat democràtica del plenari de Sant Cugat va decidir, amb l'única intenció de destruir el treball d'un pacte de govern sòlid i arrelat amb la coincidència dels programes electorals de les formacions polítiques que formen part del govern.

Sant Cugat no es mereix estar en boca de tothom com si fos un cromo d'una col·lecció d'un àlbum privat, ni és propietari exclusiu de cap formació política. La ciutadania de Sant Cugat es mereix tenir un govern que gestioni bé el recursos públics, que ho faci sense clientelisme, ho faci amb la mirada posada amb uns bons serveis públics i de qualitat, que construeixin una ciutat per a tothom, no com una gran aparador ni un parc temàtic, sinó pensant amb les seves persones.

Malgrat l'oposició que comença amb el peu el mandat, uns que encara no acaben de creure's quin és el rol que els ha tocat jugar amb una claca incondicional i obstinada a trepitjar la realitat, i altres que sembla que no hagin evolucionat perquè continuen fent el discurs acusador, catastròfic i crispat des de que van néixer, ens dibuixa quin serà l'escenari i la constant dels plenaris municipals.

Aquest govern que ha començat a caminar s'ha posat uns objectius prioritaris que aborden els reptes de present i de futur de la ciutat. Estem posant les bases per tenir una estratègia clara envers l'habitatge, la mobilitat, i la seguretat, sense oblidar els aspectes i la garantia dels drets socials i d'ocupabilitat a que tenen dret totes les ciutadanes i els ciutadans, la projecció econòmica i la importància del comerç com a un fet social també del nostre municipi, dels seus barris i districtes.

Cal comptar amb tots els recursos disponibles, amb tota la gent que hi ha, amb tots els treballadors i treballadores que amb el seu esforç fan de Sant Cugat una millor ciutat, aprofitant el què funciona i potenciant-ho, impulsant noves polítiques per sortir de la paràlisi institucional en la què ens trobem. A totes elles moltes gràcies per avançat per tenir paciència en aquestes primeres setmanes d'adaptació. Virar un rumb d'una institució tan gran com és el nostre ajuntament no és fàcil ni ràpid, les màquines funcionen, la tripulació està a l'alçada i el comandament està decidit a fer-lo avançar malgrat l'onatge estigui picat o a contravent. Ens en sortirem i al final aconseguirem satisfactòriament millorar el municipi.

PERE SOLER és tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.