Per moltes projeccions més


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona


Publicat: el 23/jul/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A principis d'aquest mes de juliol es va prendre la decisió d'aturar les obres de la sala de concerts polivalent, que havia d'anar ubicada a la planta superior dels cinemes de la ciutat. Això ens deixa un nou mapa cultural a la ciutat, on podem donar gran vida als cinemes del municipi!

Una ciutat com Sant Cugat, amb més de 90.000 habitants, es mereix un cinema transversal, amb una programació comercial i, alhora, una programació social, inclusiva, educativa i comunitària. Cinema d'autor, versions originals, presentacions amb directors i directores, productores...

Ara mateix tenim l'oportunitat de fer que el cinema prengui un paper rellevant en la programació cultural local i, com no pot ser de cap altra manera, l'oportunitat de treballar colze a colze amb entitats cinematogràfiques i relacionades de la ciutat.

Trobarem, això sí, una nova ubicació a la sala de concerts polivalent, que doni resposta a la demanda (ja històrica) del jovent de la ciutat per seguir creant cultura i espais d'oci segurs.
Aneu al cinema, retrobeu-vos amb el setè art aquest estiu!

ESTHER MADRONA, tinenta d'alcaldia de Cultura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.