Tenyim Catalunya de vermell-i-negre!


  • Comparteix:

sant.cugat.futbol.club

Sant Cugat Futbol Club


Publicat: el 11/set/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El SantCu sempre s'ha identificat com un club de poble. Sempre. Amb la voluntat de formar jugadors i jugadores, dotar de noves eines als tècnics i transmetre la passió per l'esport i el futbol a les noves generacions de santcugatencs que aterren, any rere any, a la ZEM Jaume Tubau.

Sant Cugat és una ciutat magnífica que aplega realitats ben diverses, de tota mena, i des del club provem de representar a cadascuna d'elles a través d'una pilota i d'uns valors que considerem troncals per a nosaltres. Esforç, companyonia, humilitat i ciutat. Sobretot ciutat. És un goig dur el nom de Sant Cugat arreu del territori català, perquè n'estem orgullosos, perquè alguns de nosaltres l'hem vist créixer fins a convertir-se en una de les ciutats de referència a Catalunya i seguim constatant, dia a dia, com es fa gran.

L'emprempta santcugatenca al territori català és més profunda perquè entre tots i totes ho fem possible, cadascú des del seu àmbit i dins les seves possibilitats. En el nostre cas, provem d'engrandir el nom de la ciutat i de Catalunya amb l'ensenyança de l'esport, un complement que considerem indispensable en l'educació dels més menuts. És per aquesta estima al futbol, a l'esport, a l'ensenyament, a Sant Cugat i a Catalunya que us volem desitjar una molt bona diada a tots els santcugatencs i santcugatenques, visca Sant Cugat i visca Catalunya!

SANT CUGAT FUTBOL CLUB



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.