Free Romeva rebutja la sentència del Tribunal Suprem

Campanya Free Romeva


  • Comparteix:

free.romeva

Free Romeva


Publicat: el 15/oct/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de la campanya per demanar la llibertat de Raül Romeva, Free Romeva, han expressat el seu rebuig més enèrgic i absolut a la sentència que ha dictat el Tribunal Suprem en la causa especial 20907/2017.

Des de Free Romeva entenen la sentència com a injusta i que no s'ajusta als fets pels quals van ser jutjades les persones que han estat condemnades. La consideren absolutament desproporcionada i demanen l'absolució de tots i cada un dels processats i processades. En aquest sentit, des de la campanya fan una crida a adherir-se a les mobilitzacions que es vagin convocant al llarg de les properes hores i dies.

Des de fa mesos Free Romeva ha demanat la llibertat del santcugatenc Raül Romeva i de la resta de presos i preses a través de la reivindicació de la seva trajectòria cívica i ciutadana. Una de les integrants de la campanya, Anna Ibáñez, considera que 'el seu currículum i els valors que sempre ha defensat van en línia absolutament contrària a la sentència avui imposada'.

Al llarg dels propers mesos i fins que en Raül Romeva surti de la presó, la campanya seguirà reclamant la seva llibertat i ho faran posant èmfasi en àmbits en els que ell ha treballat durant tants anys com són la cultura de la pau, la defensa dels drets humans, els drets de les dones, el medi ambient, la memòria històrica i la propagació dels valors de l'esport. En les properes setmanes aniran desgranant cada una de les accions que desenvoluparan en aquesta línia.

Finalment, la campanya ha expressat l'absolut suport i acompanyament a la família i amics i amigues del Raül Romeva, així com de la resta de presos i preses.

FREE ROMEVA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.