La Cursa del Gall


  • Comparteix:

gemma.aristoy

Gemma Aristoy


Publicat: el 14/gen/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

2019 va acabar amb un nou esdeveniment esportiu: la cursa del gall, la cursa del darrer dia de l'any a Sant Cugat.

Durant els últims 10 anys, Sant Cugat ha acabat l'any amb l'anomenada cursa de Sant Silvestre, organitzada per una altra entitat que ja va comunicar al final de la darrera edició que no se'n volia continuar encarregant perquè no podien assumir l'import que els marcava el govern anterior.

Des del primer moment, quan vaig incorporar-me com a regidora em vaig interessar per la possibilitat que aquesta cursa es mantingués dins el calendari d'esdeveniments esportius de la nostra ciutat. Entenia que era una data consolidada i esperada per molts practicants d'aquesta modalitat esportiva de Sant Cugat i no hi podíem renunciar.

Ens vam posar de seguida a buscar una alternativa i vam rebre amb molt d'interès la proposta del Club Muntanyenc, que ja havia exposat la seva il·lusió per mantenir una cursa el darrer dia de l'any.

La professionalitat del Club Muntanyenc ha fet possible que acabem el 2019 amb una cursa diferent, però amb l'essència de les anteriors. Està clar que "La Cursa del Gall" té clares connotacions santcugatenques: el nom, el símbol del Gall i la llegenda que incorpora. Cal destacar que el Club Muntanyenc ha aconseguit que la cursa tingui un format festiu, transversal i lúdic que possibilita la participació en família, amb els amics i coneguts... La idea era, i és, que els participants en gaudissin i això s'ha aconseguit abastament.

Sant Cugat pot estar ben orgullosa de tenir aquesta cursa. Entenem que el format actual possibilita que hi hagi més persones que s'animen a córrer o a caminar per mantenir-se actius.

De totes maneres, aquesta cursa, que acaba de néixer, té possibilitat de millores, de canvis, de perfeccionaments i d'ampliació, però... sentim-nos-en orgullosos i gaudim d'aquestes iniciatives que mantenen la ciutat esportivament viva.

Felicitats i gràcies, Club Muntanyenc!

GEMMA ARISTOY és regidora d'Esports



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.