Gràcies!


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira


Publicat: el 30/mar/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Comencem la tercera setmana del confinament amb la paralització (ja era hora) de totes les activitats considerades no essencials pel Reial Decret. Es tracta de paralitzar el màxim possible el moviment de persones per intentar frenar l'expansió de la pandèmia del COVID-19.

Tots els col·lectius que estan lluitant en primera línia per combatre el coronavirus, per tenir cura de les persones contagiades o les persones més desvalgudes i també totes les que fan possible el confinament de la majoria de tots nosaltres garantint els serveis mínims es mereixen el nostre agraïment i reconeixement.

Les dades de persones afectades continuen creixent i també la impotència davant de moltes situacions que fins ara no pensàvem que poguessin passar. La incertesa i la preocupació de què vindrà també és una realitat que haurem d'afrontar i cal que totes les administracions s'avancin prenent mesures impensables fins ara per fer més lleugera la tornada a la realitat quan superem aquesta situació.

Però, mentrestant, ara, a Sant Cugat també, hi ha persones que cada dia demostren el seu compromís, la seva voluntat de servei o la seva generositat i tot i tenir por, estan al peu del canó. Herois i heroïnes amb els que ens hem pogut creuar qualsevol dia per la nostra ciutat i sense els quals se'ns faria més difícil el confinament.

La llista és llarga, tots els coneixem, personal sanitari, de seguretat, neteja, treballadors de l'ajuntament, d'establiments d'alimentació, dels mitjans de comunicació, transportistes, comerciants, també els mestres que a distància fan seguiment de l'educació dels nostres fills i filles, i els que ens ajudeu a entretenir-nos. Parlo de la Dolors, de la Mònica, de la Susanna, de l’Àngel, la Lluïsa, del Manel i de tants i tantes persones sempre discretes i fins ara moltes anònimes.

Siguem agraïts i tinguem nosaltres també cura d'ells i elles reconeixent la feina que fan i donant-os les gràcies.

CRISTINA PARAIRA és regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.