Ens en sortirem


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 20/jul/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És evident que la Covid-19 encara volta per aquí i sembla que no té cap intenció de marxar i deixar-nos en pau per poder aixecar el cap ara que arriba l'estiu i el temps en els que, abans, planificàvem uns dies de descans. Aquest virus no admet descans i està posant a prova la resiliència de la ciutat, els seus veïns i veïnes, les seves institucions, els negocis, els llocs de treball; ho està posant a prova tot de baix a dalt i de dreta a esquerra.

Sabeu que faig esport sovint i el que m’agrada més és pedalar amb la bicicleta, doncs bé, quan pedales seguit i amb energia també hi ha moments de debilitat i ganes d’abandonar, és llavorsquan la força més mental que física esdevé el motor que t’impulsa amunt.

Perquè això passi, les condicions han de ser favorables, la bicicleta ha d’estar en bon estat, la carretera o camí ha d’estar ben assenyalat, el bidó ple d’aigua i les condicions atmosfèriques han de ser les
correctes, etc.

Tot i això, pots no ser capaç de remuntar i és llavors quan esdevé fonamental haver previst assolir el coll en companyia, formar part d’un grup, deixar-te ajudar. Per a mi aquest és l’esperit que cal tenir davant d’una pandèmia que sembla que no acabar mai amb conseqüències crues i incertes.

El desgast i cansament el podem afrontar si ho fem plegats, posant tots i totes el millor de nosaltres, sense apriorismes ni reserves.

Coincidim en les prioritats: tallar la transmissió comunitària, evitar que les famílies caiguin en situacions de vulnerabilitat i fer costat a tot el teixit econòmic i empresarial i les hem d’afrontar alhora i
plegats, institucions, societat civil i teixit econòmic.

Només així ens en sortirem.

M’agradaria, des d’aquesta finestra fer arribar un missatge a la ciutadania de molta prudència i alhora de molta força, i a la nostra alcaldessa d’ànims i força per encarar aquesta triple crisi
amb el màxim d’encerts, generositat i consens.

L’oferiment de suport de Junts per Sant Cugat el te i el mantenim intacte des del primer dia.

CARMELA FORTUNY és regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.