Gràcies Protecció Civil


  • Comparteix:

francesc.carol

Francesc Carol


Publicat: el 22/set/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El ple ordinari celebrat ahir dilluns va aprovar per unanimitat el nou conveni entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Un conveni adequat a la nova normativa i que actualitza la relació entre aquesta entitat i la regidoria de Seguretat Ciutadana. Un text que també recull la cessió de l'ús del local de l'Associació, propietat de l'Ajuntament i l'augment de la dotació econòmica destinada a la entitat, que es fixa en 11.000 euros per aquest exercici pressupostari. Una dotació que, cal remarcar, és utilitzada íntegrament per adquirir equipament i uniformes per als voluntaris, ja que els membres de l'Associació no reben cap tipus de compensació econòmica per la seva feina.

Perquè per sobre de l'aprovació d'aquest nou conveni, el més important és remarcar la gran feina que porten a terme els homes i dones que formen el cos de Voluntaris de Protecció Civil. Una tasca completament altruista i voluntària sense la qual Sant Cugat es veuria privada d'un dels grans suports en matèria de seguretat amb que compte la ciutat. En els més de 30 anys d'existència de l'agrupació, els voluntaris de Protecció Civil han estat vitals per poder dur a terme la gran quantitat d'actes que caracteritza Sant Cugat. A això cal afegir les actuacions pròpies de Protecció Civil, el suport a la Policia Local en la seguretat de l'ús de la via pública, el repartiment de material de seguretat (mascaretes, guants, gel, etc.) durant la pandèmia o altres múltiples tasques.

En definitiva, serveixi aquest article com a reconeixement a la tasca dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, a la seva actual presidenta Patricia i una felicitació per la fita d'haver arribat als 25 voluntaris (quan a principi de mandat eren 15), prova més que evident, que l'esperit de servei voluntari i la bona feina són un exemple a seguir.

I no vull acabar aquesta felicitació sense reconèixer també la gran feina, complementària amb els voluntaris, que fan els dos tècnics de Protecció Civil, en Toni i en Biel. Tots junts garanteixen que a Sant Cugat la seguretat, també en Protecció Civil, sigui una prioritat.

FRANCESC CAROL (ERC-MES) és regidor de Seguretat Ciutadana i Benestar Animal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.