Un nou equip per assolir tots els reptes


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 14/oct/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El juny del 2016 es va iniciar un projecte socialista nou a Sant Cugat, després de diversos anys complicats per la nostra agrupació, el treball fet per moltes companyes i companys durant aquests darrers anys han portat que en l'actualitat tornem a ser un partit fort i cohesionat amb uns resultats electorals que van millorant mica en mica en totes les comtesses electorals i especialment en les municipals, on hem assolit estar al govern municipal amb quatre regidors, a més de recuperar una vocalia a l'EMD de Valldoreix, vuit anys després de no tenir representació.

El 2020 el PSC l'afronta amb un nou equip que ha començat a caminar, es tracta d'un projecte de present i de futur, comptant amb tothom, amb moltes ganes de fer créixer el socialisme santcugatenc, amb la suficient experiència però amb noves visions i una renovada projecció per seguir sent un projecte atractiu per a la ciutadania.

Estar en el govern de la ciutat ens ha permès tirar endavant moltes iniciatives, sobretot per mitigar el efectes de la Covid-19 i destinar més de 16 milions del pressupost municipal per donar cobertura a les entitats culturals i esportives que necessitaven suport, i així poder seguir celebrant esdeveniments, obrint de nou el Teatre-Auditori, els Petits Camaleons o el Festival Nacional de Poesia. L'aposta per ajudar a les escoles bressol i reformular tot el dispositiu de l'arrencada escolar amb les mesures preventives i de seguretat amb la desinfecció i neteja de tots els equipaments. Hem consensuat amb l'empresariat, restauradors i comerços les mesures necessàries per reactivar l'economia, i a la vegada apostant amb altres qüestions innovadores en matèria de mobilitat sostenible, nous aparcaments i la compra de bicicletes elèctriques o subvencions per a la seva promoció. Un altre repte difícil és haver donat respostes respecte a les demores de pagament, rebaixes des preus públics, taxes i impostos per tal d'agilitzar la situació econòmica, de la mateixa manera que hem treballat intensament per traslladar les ajudes en l'habitatge, en els lloguers o els complements insuficients de la Generalitat.

Aquesta és el nostre gran repte, la reactivació econòmica i la reconstrucció social. I tot això només ho podrem assolir amb un bon equip dins del govern i amb un immillorable equip fora des del PSC empenyent, donant suport i ajudant a assolir tots els reptes i horitzons que ens hem marcat.

Els i les socialistes santcugatenques hem de lluitar per garantir i demandar tots els mecanismes necessaris per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, proporcionar idees i programes i facilitar el desenvolupament dels projectes de vida de la gent i que ens permeti seguir construint una ciutat socialment justa, cohesionada territorialment, feminista i ecologista.

Sant Cugat té potencial per aspirar a ser un municipi equitatiu i igualitari. Estem preparats per poder implantar un sistema fiscal progressiu, que qui més té, més ha d'aportar, per tal de poder fer front a les necessitats més essencials, i no debilitar la cohesió social i garantir la igualtat d'oportunitats. Així som els socialistes, pensem en la ciutat i en la ciutadania.

PERE SOLER és el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat i portaveu del grup municipal del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.