Has de marxar!


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 19/oct/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Et volem ben lluny! No ens atabalis més! En pocs temps has capgirat la vida, el món. Has arribat sense demanar tanda i t'has fet la mestressa de les nostres vides, ens destrosses l'economia i provoques patiment social. Ets la mort, destrucció i sofriment de moltes persones i sobretot de moltes persones grans i això no t'ho perdonarem mai. Campes per on vols i nosaltres, fins ara, hem estat incapaços d'aturar-te.

Has de marxar! Fins i tot ens plantejàvem de conviure amb tu,  però no, no et facis il·lusions perquè està descartat. Vols tornar a fer mal, ens vols tornar a fer patir. Ni t’ho pensis, no t’ho permetrem!

T’hem preparat un comiat, estimada. Volem que ens deixis, que marxis ben lluny i que no tornis. Per això ens conjurem, totes i tots, perquè per més que saltis no puguis vèncer la distància entre nosaltres; també
renunciarem a les abraçades i limitarem els pocs contactes que havíem recuperat.

No ets invencible, tens punts febles, i els trobarem. Tampoc podràs passar a través de les mans perquè el gel hidroalcohòlic, que ens posarem sempre, no t’ho permetrà, com tampoc podràs travessar la mascareta, toparàs una vegada darrere l’altra.

I farem servir la tecnologia per a treballar a distància, els que puguem, i així et barrarem el pas en el transport públic i en els llocs de feina i els i les estudiants de la Universitat estudiaran des de casa per a no veure’t per a no estar en contacte amb tu, per aïllar-te d’una vegada.

T’aturarem! No ho dubtis. Ja no podràs expandir-te ni fer-te gran. Entre tant, mentre et barrem el pas, caldrà activar tota la xarxa de suport per a les persones i sectors a qui més has atacat i ara són vulnerables, i caldrà fer-ho amb determinació i generositat, des de l’administració sí, però també amb la complicitat de la resta d’actors com les grans companyies de llum, aigua, gas,banca, etc.

No ets benvinguda a casa nostra, ens has fet massa mal. Així doncs, has de saber que no t’ho posarem fàcil. Aquí no t’hi pots quedar, som incompatibles, tu vols la mort i nosaltres la vida.

Adéu Covid!

Carmela Fortuny és regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.