Construïm plegats un escenari millor


  • Comparteix:

carles.brugarolas

Carles Brugarolas


Publicat: el 14/des/20
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El panorama socioeconòmic que afrontem a Sant Cugat segueix sent greu i incert. Hem perdut empreses i llocs de treball, l'atur ha crescut abrupta i les coses podrien empitjorar de manera severa en un futur pròxim. Quan acabin les carències dels ICO o els programes ERTO està per veure quina proporció de la nostra economia ho podrà suportar. Les projeccions de diversos serveis d'estudis no són precisament favorables.

Des de Sant Cugat, també des de l'oposició que ens toca fer a Junts per Sant Cugat, no volem només fiscalitzar l'acció del govern, volem també ser part actora de la millora de les condicions de vida de la gent, que per això estem.

Hem presentat innombrables propostes, algunes d'elles han tirat endavant, la majoria no. No hem compartit diagnòstic ni per tant les mesures formulades des del govern tripartit del nostre ajuntament en matèria econòmica. Tant és, persistirem.

Els anys 2021 i 2022 seran crítics. Durant l'any que ja tenim a tocar veurem quina és la capacitat de resistència de la nostra economia davant la persistència de la pandèmia.

Veurem si els fons europeus arriben a temps o no, i si realment suposen un suport a persones, famílies, autònoms i empreses.

El 2022, a més, l'ajuntament patirà una caiguda severa de la part dels seus ingressos que depèn de com ha anat l'economia dos anys enrere, són molts.

Davant aquesta situació, des de Junts per Sant Cugat tornem a insistir en la conveniència de disposar d'un escenari econòmic-financer que reculli les contingències que afrontem.

Ens agradaria participar, i poder fer-ho ja perquè estem en la part final del tràmit d'aprovació de les ordenances fiscals de 2021 i tenim el pressupost al forn.

Seguim mantenint que ara més que mai l'ajuntament ha de posar tota la carn a la graella, que hem de sostenir els operadors econòmics i la seva ocupació vius i que hem d'estar més que mai al servei de l'enfortiment del teixit social.

Seguirem proposant, construint i dialogant per fer de la nostra una societat millor.

CARLES BRUGAROLAS és regidor de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.