Gaudim de la restauració amb 'Sant Cugat a casa'


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila

Tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç


Publicat: el 23/jun/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després d'un any duríssim i gràcies a l'empenta de l'Associació de restauració i oci nocturn de Sant Cugat, els santcugatencs i les santcugatenques ja podem gaudir de 'Sant Cugat a Casa'. Una iniciativa pionera al sector amb una web 100% santcugatenca per impulsar la gastronomia local, obrir nous canals de venda i enfortir la restauració de la ciutat. Santcugatacasa.com és el portal web de la restauració de Sant Cugat i el primer Marketplace gastronòmic de Catalunya. Una eina digital, un negoci promogut de manera altruista, ètica i justa que neix de la feina, de la suma d'esforços, de l'empatia i de l'esperit emprenedor dels restauradors i restauradores de Sant Cugat.

Aquest projecte s'emmarca dins la companya campanya 'Gràcies! Compra a Sant Cugat' On des de l'Ajuntament volem donar un nou impuls als establiments i als treballadors i treballadores de la restauració i l'oci nocturn.

La restauració i l'oci nocturn ha estat un dels sectors més castigats per aquesta pandèmia i no només han aguantat estoicament les restriccions sinó que s'han reinventat i s'han adaptat a les noves circumstàncies de manera admirable.

Aquest portal web és tot just el tret de sortida cap a una nova manera d'interactuar amb el consumidor, un exemple d'adaptació a les necessitats dels santcugatencs i santcugatenques, i sobretot, una mostra de treball i d'esforç.

Tot el meu agraïment i reconeixement al sector i a les excel·lents persones que el representen perquè més enllà dels seus interessos particulars han treballat i treballen pensant en el bé comú i en fer de Sant Cugat una ciutat innovadora, pionera, justa, forta i més sostenible.

Endavant, molts èxits i seguirem al vostre costat! Sant Cugat, ara més que mai, revitalitzem la ciutat i la restauració amb Santcugatacasa.com!

ELENA VILA és tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.