Xavier Fornells


  • Comparteix:

victor.alexandre

Victor Alexandre


Publicat: el 9/gen/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En el moment d'escriure aquestes línies desconec qui serà el nou director o directora de Ràdio Sant Cugat i del portal Cugat.cat, però estic segur que serà una persona competent amb ganes de potenciar aquests dos mitjans de comunicació de la ciutat com ho ha fet Xavier Fornells durant força temps.

ESCOLTA-HO

I és que Xavier Fornells deixa el càrrec per anar-se'n temporalment a un altre país; a Bolívia, concretament. Són circumstàncies personals i s'han d'acceptar, és clar, però sap greu saber que, ara com ara, no podrem comptar amb l'home que va lluitar per la dignificació d'aquesta emissora fins a fer-la homologable amb les de Sabadell o Terrassa, les capitals de la nostra comarca. Jo encara recordo els antics estudis del carrer de Sant Jordi, amb una manca d'espai i d'infraestructures que limitaven enormement la tasca professional dels seus treballadors. Eren temps en què els mitjans tècnics de l'emissora estaven per sota de la vàlua dels seus professionals. Ara, per sort, hi ha un equilibri i els estudis del carrer de la Plana de l'Hospital estan molt més en consonància amb l'espectacular creixement de Sant Cugat i dels seus 80.000 habitants. Com dic, el portal de notícies Cugat.cat és també una altra de les aportacions de Fornells a la ciutat i em consta que és visitat diàriament pels grans diaris catalans a la recerca de notícies generades aquí però que pel seu interès puguin traspassar l'àmbit local i encabir-se en el nacional. Tot això, no hi ha dubte, no és feina d'un sol home, la feina la fa un equip de periodistes i de tècnics, però Xavier Fornells ha estat l'ànima i l'impulsor d'aquesta nova etapa i és de justícia reconèixer-ho. De fet, ves per on, serà precisament gràcies a aquest portal de notícies creat sota la seva direcció que ell, malgrat trobar-se a milers de quilòmetres de distància, podrà seguir l'actualitat de Sant Cugat i sentir-se'n més a prop. És la millor prova que allò que ha fet és altament valuós.

Víctor Alexandre
Escriptor
www.victoralexandre.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.