Bé per Tura


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 6/oct/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dissabte es van resoldre alguns dubtes sobre la candidatura del PSC a les eleccions catalanes. Des d'alguns partits, feia mesos que es posava en qüestió el catalanisme del PSC en relació a la retirada del conseller Castells, a petició pròpia, de la propera candidatura.

ESCOLTA-HO

Es criticava, també, la decisió del ministre Corbacho de tornar a la política catalana deixant el ministeri.
M'agrada com és políticament la Montserrat Tura. És una persona que no s'amaga entre línies, és vertical, no fuig el contacte i si veu forat sempre apunta a porta, encara que sigui des de 40 metres. Aquesta determinació i professionalitat li ha valgut ser alcaldessa de Mollet durant 16 anys i ser la consellera més valorada de l'actual govern. Recordar també el bon gust de boca que va quedar de la seva acció com a consellera d'interior, en l'anterior mandat presidit pel President Maragall.
Els que no vam viure la unificació del PSC (PSC Reagrupament, PSC Congrés i Federació Catalana del PSOE) per edat, estem de tornada de moltes coses sobre el que som i on anem. Segur que a les anomenades 'dues ànimes' del PSC se li pot afegir una, la "tercera", que té molt clar que el PSC és un partit catalanista i d'esquerres hi hagi qui hagi al capdavant, qui sigui en número 3 o 2 o 6. Si no ho fos, deixaria de ser el PSC.
En temps d'enquestes complicades és important que tots aquells que sumen voluntats s'uneixin al voltant d'un projecte polític i de convivència: Bé per Tura!

Ferran Villaseñor és regidor i primer secretari del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.