Mercè Conesa ha inaugurat una llamborda


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 12/gen/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha triat el carrer de l'Esperança per fer un dels seus primers actes oficials en el càrrec. En un acte formal, avui s'ha inaugurat la tretzena llamborda que està col·locada horitzontalment des del contenidor soterrat de cartró fins a l'entrada al carrer Visualització Pública.

ESCOLTA-HO

L'acte ha consistit en la descoberta superior de la llamborda, importada d'Itàlia, un parlament i un petit aperitiu. L'alcaldessa ha destacat la tasca que realitza l'equip de govern en la millora de la pavimentació del municipi i el tipus de llambordes encarregades, les quals destaquen per la seva duresa i per la reducció dels accidents en reduir la superfície buida entre una i l'altra. Cal recordar que s'ha cercat un model que minimitza que els clavin els talons prims de les sabates o els bastons.

Conesa ha aprofitat l'ocasió per recordar que aquesta és la quarta vegada en 10 anys que es canvia la llamborda en qüestió i ha subratllat la voluntat de continuar treballant amb l'horitzó posat a potenciar un espai transitable, net, modern i informal alhora.

Conesa ha destacat que un dels eixos de treball del seu equip de govern seran les polítiques de manteniment i embelliment urbà, ja que en els últims temps moltes famílies aposten per una major permanència en l'espai públic.

Avui no és el dia dels Sants Innocents però notícies com aquesta (evidentment és una caricatura) sembla que poden ser la tònica dels propers mesos. En la intervenció de nomenament de la nova alcaldessa vaig dir que aquesta ciutat necessita una alcaldessa que es dediqui a ser-ho (recordin les declaracions al respecte sobre que la primera prioritat de l'anterior alcalde no havia estat el municipi, en els darrers temps) i no a ser la candidata de CIU a les properes eleccions municipals del maig.

L'equip de campanya ha començat. Ara cal demanar responsabilitat en la utilització dels recursos públics que, com tothom sap, són de tothom i estan al servei de la comunitat i no d'un projecte polític o d'una candidata.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.