No es pot tenir tot


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 10/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'Ajuntament ha millorat durant mesos els jardins del Monestir: arbres joves a l'hort de l'abat, noves instal·lacions elèctriques, rec controlat i remodelació d'alguns nivells del sòl. Segurament no s'ha pogut fer tot el que calia.

ESCOLTA-HO

Ara l'hivern priva els arbres en període d'aclimatació, de mostrar la seva ufana: els de Judea encara amaguen el rosa inquietant de la florida i els lledoners tampoc no han entendrit l'entorn amb la gracilitat del verd primaveral. Tot arribarà, si Déu vol.

Mentrestant, per accedir a un equipament tan important com aquest, els que han de venir-hi en cotxe i tenen bona mobilitat, no tenen cap problema: disposen d'un pàrking de pagament ben a la vora.

El que està per decidir és com hi podran accedir els discapacitats que necessàriament hagin de ser acompanyats en vehicle fins al portal de l'església. Si no se'ls pot portar ni pel costat de llevant ni per la plaça de l'Om, no podran venir. I aquesta seria una discriminació tan injusta que segur que cap dels responsables de la ciutat no l'admetria.

Per tant, cal decidir en favor de les persones més honorables encara que s'hagi de canviar l'emplaçament d'altres activitats. Quan no es pot tenir tot, cal prioritzar el més digne, el més humà.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.