Política versus politiqueig


  • Comparteix:

toni.ramon

Toni Ramon


Publicat: el 14/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La primera responsabilitat de l'acció política d'un regidor és complir el programa electoral pel qual es va presentar així com els compromisos adquirits amb la ciutadania. En aquest sentit, estant a tocar del final del mandat, he de dir que em sento molt orgullós de la feina feta pel Grup Municipal d'ERC.

ESCOLTA-HO

Aquesta tasca l'hem duta a terme exercint una oposició constructiva; basada en la proposta, la negociació i la credibilitat. I crec que puc afirmar que l'oposició política i el treball del nostre grup al llarg d'aquest mandat ha comportat transformacions rellevants a Sant Cugat.

Tot i ser el grup polític més petit de l'Ajuntament, hem estat els que més propostes hem presentat: mocions, negociació de pressupostos i ordenances fiscals, i altres iniciatives, que han suposat canvis tangibles per a la ciutat en polítiques socials, medi ambient, mobilitat, joventut, cultura o construcció nacional, entre d'altres.

El balanç de resultats és el que veritablement compta a l'hora de poder avaluar la utilitat que han tingut els diferents regidors i grups polítics. I no hauríem d'allunyar el focus d'aquest punt. La resta és mera gesticulació i politiqueig de curta volada.

TONI RAMON és regidor d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.