Un nou PSC: refundar discurs i propostes


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 1/jun/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els resultats electorals del PSC han estat dolents arreu. Alguns alcaldes i alcaldesses, pocs, han pogut aguantar resultats, lligant acció molt a projecte municipal i personal. Resultats com el de l'alcalde de Lleida o més propers com l'alcalde de Sabadell o l'alcaldessa de Castellbisbal són destacables per haver mantingut els suports ciutadans.

ESCOLTA-HO

Aquests dies s'estan donant diferents iniciatives sobre com 'repensar' el que vol dir ser d'esquerres i com articular una organització política al voltant d'unes idees. Un moment on cal una adaptació en període de canvi, de crisi econòmica i de moviments tectònics socials.

A Sant Cugat les coses no han estat diferents. Els suports del PSC han disminuït en la mateixa línia. Cal analitzar aquelles qüestions internes que sumades a l'onada general han configurat un tot. Ara és el moment de repensar el futur treballant un present complicat però que ningú va dir que seria fàcil.

CiU té dos papers importants a desenvolupar: complir el programa electoral i pensar en configurar un govern permeable o no a les opinions dels altres partits. Les primeres passes de l'alcaldessa han estat paraules de mà estesa. Ho considero positiu.

Vull acabar fent un agraïment a totes les persones que van donar suport al PSC. També, posant sobre aquest paper que el nostre contracte amb la ciutadania resta més vigent que mai.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.