Manifestacions diferents davant l'Ajuntament: treballadors de Sharp i antiavortistes


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 6/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests dies dos grups s'han concentrat davant l'Ajuntament de Sant Cugat. Un ha estat format per treballadors de Sharp que reclamen la intervenció i cura del sector públic en l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) endegat per la direcció.

ESCOLTA-HO

L'altre grup cridava a manifestar-se per les organitzacions 'llibertàries' Derecho a vivir i Hazteoir.org, i amb la imatge pública d'altaveu d'un regidor del PP de l'Ajuntament de Sant Cugat. El motiu de la seva manifestació ha estat reclamar que es derogui la llei de l'avortament.

Sobre Sharp cal dir que ja fa anys que el treballadors pateixen l'espasa de Damòcles sobre el seu cap. Aquests mesos la por a un acomiadament massiu està trencant il·lusions per Sant Cugat (d'on són la majoria del treballadors). Des d'aquí, ens volem tornar a posar al costat del comitè d'empresa (representants dels treballadors) i demanar a l'equip de govern municipal que intercedeixi davant la Generalitat per tal que l'ERO sigui tractat des de la humanitat i les segones oportunitats, i no solament des de l'economia de la multinacional.

No als preservatius, no a l'avortament. No deixa de sorprendre com un regidor del PP reclama públicament que se suprimeixi la llei de l'avortament quan el seu partit quan va governar no ho va fer. Hem canviat de concentració davant l'Ajuntament. Les enquestes donen un clar avantatge al Sr. Rajoy. D'aquí uns mesos haurem de triar determinats aspectes i els ciutadans decidiran la composició del Congrés dels diputats i la formació del govern. Em preocupa que un hipotètic govern popular basi la seva acció política en retalls dels drets socials i cívics. Determinades reunions 'de diumenge' imitant burdament les acampades d'indignats no cerquen construir sinó rebaixar drets. Un curiós concepte de la política i la vida.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC i portaveu municipal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.