Nou curs, parvulari nou


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 17/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El curs 2011-2012 ha començat amb notícies gens bones. Per si no en teníem prou amb la interlocutòria del TSJC que pretén carregar-se la immersió lingüística - malgrat que s'ha demostrat que és garantia del coneixement de les dues llengües oficials, a banda de ser un element clau per a la nostra cohesió social- els centres educatius de primària i secundària de Sant Cugat enceten un curs marcat, un any més, per les fortes retallades, massificació a les aules, insuficiència de personal docent, menys dotacions pressupostàries i supressió de la sisena hora.

ESCOLTA-HO

Però enmig d'aquest panorama poc esperançador, hi ha una bona notícia: el nou parvulari del CEIP Catalunya. Un final feliç i merescut, després de més de deu anys reivindicant un edifici nou per als més petits, per part de l'equip directiu i de l'AMPA. Ha estat un govern catalanista i d'esquerres el que per fi va tirar endavant un projecte a l'alçada del que els nens i nenes de Mira-sol es mereixen. Si volem continuar confiant en el model d'escola pública santcugatenca com a referent educatiu, aquest govern, si segueix així, no podrà aprovar el curs.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.