Sant Tornem-hi


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 18/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'estiu propicia canvi d'aires, de ritme i d'activitats per reparar la fatiga i trencar rutines amb un distanciament saludable que, si no és evasiu, proporciona serenor per recrear i enfortir la coherència i la comunió amb l'entorn i amb la raó de ser de tot.

Per això, aquesta època de l'any no ha de ser un parèntesi que pretengui aturar la continuïtat de la vida. De fet, quan tornem a casa han passat coses positives i tristes que hem d'assumir amb coratge renovat. Enguany els cristians hem d'assimilar els missatges realistes i enaltidors de la nova visita del Papa. Al Monestir, la iniciativa laical ha de créixer per la dificultat d'atendre els serveis parroquials amb un prevere menys. A la ciutat, el repte de la pobresa urgeix que eliminem picabaralles per atendre amb eficàcia els més necessitats.

Durant l'estiu també hi ha hagut malalties i famílies que estan de dol. Sense desmerèixer ningú esmento l'artista santcugatenc Josep Grau Garriga. Les mans i la sensibilitat que li va donar el Senyor el portaren a la recerca de la bellesa (a l'ermita del Sant Crist en tenim una mostra). Que tots els que ens han deixat contemplin la bellesa infinita del Déu de l'Amor.

Solem dir: 'Sant Tornem-hi', però res no és com abans.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.