Candidat Mariano Duran, amb noms i cognoms


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 5/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les esquerres i les dretes no existeixen. Els representants sindicals fan nosa a les reformes estructurals del mercat de treball. Cal un acomiadament lliure (ja ho és) i gratuït.

Cal augmentar les subvencions a les escoles privades i que la quota que paguen els pares sigui subjecte de subvenció d'un xec servei per part de l'administració i que es pugui desgravar en la declaració de la renda. L'escola pública ha avançat massa.

Primer vam vendre, durant la campanya de les eleccions al Parlament, que tindríem el concert econòmic igual que al País Basc i Navarra. Així vam evitar dir que eren independentistes però que la gent ho pensés. A l'endemà de les eleccions ja el concert es va dissoldre i es va convertir en pacte fiscal. Ho vam vendre bé arreu; quina capacitat.

Ara vendrem pacte fiscal (però no direm quin) i després de les eleccions ja veurem què fem, depenent si la part Mariano és molt gran o necessita cognom.

El nostre discurs de cognom ens aportarà el vot sobiranista de votants, antics votants d'ERC, però no hem d'oblidar el nostre nom centrat (a la dreta) que no vol canvis.

Les retallades en educació i sanitat són els pares (Ignasi Bea, has fet escola): simplement són ajustos de les llistes d'espera, alguna hora menys de classe i capa i pintura als barracons. Total, a Catalunya tothom té mútues i piscina privada. Massa funcionaris que no sabem què fan. Externalitzem-ho.

Amb les coses de menjar no s'hi juga. Se'ns va aparèixer la verge dels resultats electorals i vam aconseguir fer un pacte seriós a Castelldefels i també (per omissió) a Badalona. L'Albiol és un alcalde elàstic; el critiquem, però de moment Durar, Durar... Dura.

Visca el municipalisme. Com que les esquerres i les dretes no existeixen, hem pactat a la Diputació de Barcelona. Aviat començarem el desmuntatge. No us penseu que és fàcil, és com desmuntar una còmoda de l'IKEA. Massa anys de municipalisme i suport als Ajuntaments, si els traiem els cargols se n'adonen i es queixen. Tenim quatre anys per fer-ho, començarem traspassant competències de la Generalitat en lloc que les financi la Diputació de Barcelona. En quatre anys traurem, 'de facto', un percentatge important del pressupost. Com que esquerra i dreta no existeixen, l'alcaldessa de Sant Cugat serà el referent del pacte CiU-PP a la Diputació de Barcelona.

Anem a l'Hotel Majèstic a prendre aigua del transvasament de l'Ebre. Tenim a l'enemic socialista fotut però s'està revoltant. Hem pactat entre nom i cognom que el nom dirà que Rubalcaba és massa català independentista i el cognom que les retallades la Generalitat les fa en Rubalcaba i que PP i PSOE és el mateix.

Us presento a Mariano Duran, el candidat fiable, seriós, de centre, independentista i centralista alhora, Concili de Trento, martell d'heretges i braç dret (com no) del neoliberalisme prosaic.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu i primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.