El dèficit fiscal també perjudica la nostra ciutat


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 29/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les notícies econòmiques continuen en la mateixa línia: Catalunya pateix un dèficit fiscal que li suposa pagar més de 16.000 milions d'euros l'any, vuit vegades més del que el Govern s'estalvia amb les retallades. Si seguim així, no ens en sortirem.

El dèficit fiscal és en aquests moments el pitjor problema econòmic que té el país. També suposa un problema per a tots els Ajuntaments, que han d'assumir despeses que no els corresponen perquè el Govern del país no pot afrontar-les. I, finalment, el més important, quan passem de la teoria a la pràctica, quan passem de la política a la crua realitat, i dels problemes econòmics de les administracions al drama de la ciutadania. Tot això té a veure amb l'obertura del tercer CAP, amb la supressió de serveis i personal sanitari, amb la reducció que es veuen obligats a fer els centres educatius de despeses fonamentals com la calefacció, amb el trasllat de l'IES Leonardo al lloc que es mereix, amb una segona residència per a la nostra gent gran, amb què l'ASDI pugui fer realitat el seu projecte de residència. Perquè, en definitiva, del que estem parlant, i molts fa anys que reclamem, és de Justícia Fiscal.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sent d'Esquerra com és que oblides que l'únic camí és la independència. Saps perfectament que Espanya no està ni estarà mai ni per pactes ni concerts fiscals.

Joan Serrallonga. Enviat el 29/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.