Sumem i no restem


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 13/nov/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Canviar la instal·lació elèctrica i la xarxa de conducció d'aigües sense interrompre el servei de la casa, és molt difícil. Una comparança com aquesta la va fer el president Suárez a l'època de la transició per respondre als retrets de lentitud que li feien els sectors més impacients.

M'he aplicat aquesta reflexió quan m'ha neguitejat que els nous equipaments de Caritas St. Cugat encara no estiguin funcionant. Tots els serveis que es feien fins ara es continuen prestant a la casa abacial. Simultàniament es dialoga amb les parts afectades, es compleixen tots els requeriments legals, es dissenya el trasllat del magatzem sense desmantellar el que està en ús, es reparen avaries, els professionals d'educació social preparen els voluntaris, es procurar el finançament perquè -com sol passar- les millores han incrementat els costos, etc.

En una enquesta del TOT, alguns deien que el menjador s'havia d'haver obert abans. Doncs bé, sumem voluntats com molts ja fan, i aquest recer serà realitat ben aviat. Que ningú no posi pedres a la roda de la solidaritat. Avui i aquí, creients, agnòstics i ateus tenim en comú un repte important. Al cap d'avall tots naveguem al mateix vaixell que avança com pot contra l'onatge de la crisi.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.