De 'smart street' a 'Sesame Street'


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 30/nov/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

- Hola Epi, què fas? - Hola Blas (Blai), estic pintant 'Smart Street' al Carrer Cèsar Martinell. Ara serà el carrer integral més intel·ligent de Catalunya.

- Hola Epi, què fas?
- Hola Blas (Blai), estic pintant 'Smart Street' al Carrer Cèsar Martinell. Ara serà el carrer integral més intel·ligent de Catalunya.
- Però, Epi, i per què no ho heu fet en un carrer on hi hagi gent i més gran?
- Si això és igual! El que importa és que a tots els mitjans nacionals surti que som els que la tenim més gran... la intel·ligència, s'entén. A més, havíem de triar un de petit i fàcil per tal que sigui integral.
- Què guais que som!! I Epi, per què ho posem en anglès, se suposa que l'administració s'ha de dirigir als ciutadans en català no?
- No tinguis la cua de palla, Blas. Mola més si ho fem en anglès i les fotos que es passaràn a la jornada internacional Smart City Expo World Congress lluiran més.
- Epi, però això del carrer aquest... no és una mica pobre i reduït? Quan s'estendrà més?
- Blas, mira que t'ho he explicat vegades, el que és important no és el que es fa sinó el que es diu! Això va per estona, mirarem a veure si les empresses s'enllumenat, recollida escombraries etc ho incorporen ja. En alguns casos com la zona blava farem un nou concurs aviat i a veure si alguna empresa ho posa com a millora.
- Epi! Si a Cèsar Martinell no hi ha zona blava!!!!! Escolta i que costa tot plegat?
- Blas, ja t'ho he dit moltes vegades NO ENS COSTA NI UN DURO!
- Epi, fa unes setmanes ja Junta de Govern Local va aprovar una despessa de 7.500 euros per anar al congrés i sembla que s'ha contractat personal de comunicació
- Pecata minuta, pecata minuta..Escolta, no estaràs criticant Sant Cugat, oi? Estic una mica fart que qüestionis les coses que fem, ets un santcugatenc dolent. I et recordo que tu estàs a favor de la ciutat intel·ligent ...
- Epi, clar que ho estic! Però no pel cartró pedra i, a més, la ciutat intel·ligent no ho ha de semblar, ho ha de ser i és tant important o més com es relacionen els ciutadans amb l'ajuntament i fer-ho tot més fàcil.

Podria ser una conversa real o del món imaginari. Tu tries.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del Grup Municipal del PSC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest senyor va dir públicament que no havia costat ni un euro a l'ajuntament, ara arran de la denúncia del PSC treu a la llum que ha costat 10.000 dels nostres impostos. Si vol parlar de responsabilitat ja sap el que hauria de fer, veritat?

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 30/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.