La banda sonora de la meva vida


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 17/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa unes setmanes Joan Vallvé em va convidar al programa 'Música entre amics' de Cugat.cat per tal de descobrir plegats la banda sonora de la meva vida. La idea em va entusiasmar des del primer moment. Sempre he pensat que tothom té una banda sonora, com aquelles pel·lícules on els protagonistes, durant uns minuts, recorden els moments més transcendents de la seva vida amb música de fons. I és que la banda sonora d'un mateix és tan real com el que vius.

Jo he tingut la sort de néixer en una família on sempre s'ha sentit música, des de la Trinca i Lluís Llach, passant per Mozart, Shubert i Beethoven. Gràcies a això, en el meu iPhone conviuen pacíficament tots els estils. Quan una cançó m'agrada, em transmet i em fa sentir quelcom és una bona cançó, en tinc més d'una per a cada moment.

Estic contenta perquè els meus fills, com a mi em va passar en el seu moment, també necessiten la música en el seu dia a dia. Ara, a les meves cançons preferides també hi he afegit, amb molt de gust, les dels meus fills. Perquè la música agrada a tothom i apropa a diferents generacions i maneres de pensar.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.