Les meves noves vambes


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 22/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

M'he comprat unes noves vambes. Unes sabates esportives que, auguro, m'aniran molt bé. Són molt còmodes i seran útils per estar molta estona dret, per patejar-me amunt i avall Via Laietana, Passeig de Gràcia i Plaça Sant Jaume. I és que sóc conscient que arriba un temps de mobilització.

Entre les re-retallades del govern de CiU, que ha decidit que en lloc de fer pagar més impostos als que més contaminen. a les grans fortunes o als capitals, és millor fer pagar impostos als malalts per les seves medicines, o apujar els preus del transport públic; i el nou i flamant president del govern espanyol que ha començat a donar-nos pistes sobre les polítiques suïcides que pensa desenvolupar, estic convençut que les vambes han estat una inversió.
El més greu de tot plegat és que sembla que ningú s'hagi adonat que aquestes polítiques de falsa austeritat ens està portant a més atur, més pobresa, i menys equitat social. En Mas i en Rajoy comparteixen l'aprofitament oportunista de la crisi per reduir drets, privatitzar serveis, en lloc de retallar a les elits, en Defensa, en Església o en Casa Reial.
Jo volia parlar de les meves noves vambes i al final sempre acabo parlant del mateix: Retallades i indecència política, quina vergonya...
RAMON GUTIÉRREZ és secretari municipal d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.