Les xifres no tenen rostre però els ciutadans i les ciutadanes sí


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 31/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Totes les mesures d'austeritat proposades pel Govern de la Generalitat, sense excepció: aigua, carburants, taxes, copagament sanitari, funció públic… afecten per igual rendes altes i baixes, no tenen cap progressivitat. Calen mesures que siguin progressives. Mesures mitjançant les quals qui més té més pagui.

Cal crear un impost sobre la banca, incrementar l'IRPF de les rendes superiors als 250.000€, recuperar l'impost de successions i establir-ne un per a les grans fortunes. És temps de racionalitzar despeses, és cert, però cal continuar garantint els drets més fonamentals de tota la ciutadania. Molts catalans i catalanes, entre els quals em trobo jo mateixa, suspenem el Govern en aquestes darreres decisions.

Per tot això, en el context actual, costa tant d'entendre el pressupost amb què s'ha dotat a la Fundació Sant Cugat Actiu, que servirà majoritàriament per pagar el sou a algú que en el seu dia va veure frustrades les seves expectatives com a regidor. O és que a Sant Cugat lliguem els gossos amb llonganisses? Potser alguns sí, ja es veu, però molt d'altres tenen el rostre angoixat i trist perquè no saben què els passarà demà.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.