Els valors d'alguns bisbes catòlics no són els meus


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 28/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Som molts els que pensem que en mig d'aquesta ferotge crisi econòmica que travessem, la nostra societat en pateix una altra, que també posa en perill la cohesió social i l'estat del benestar: la crisi de valors. Ara bé, en el que potser ja no estem tan d'acord és en quins són aquests valors que estan en crisi.

En aquest sentit, se'm va posar la pell de gallina en sentir les greus declaracions que l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, feia fa uns dies a TV3. No són les primeres, ni de ben segur seran les últimes, que bona part de la jerarquia eclesiàstica acostuma a fer, sense ser conscients que les seves paraules encara generen més violència i odi.

Quan jo parlo de valors, em refereixo al respecte per la llibertat individual i el rebuig al masclisme, l'homofòbia i la intransigència. Són els valors que he tingut la sort d'heretar, que m'han ajudat a madurar com a persona, i que vull transmetre als meus fills. Valors en majúscula i sense límits.

És veritat que Jaume Pujol ha demanat disculpes per les seves declaracions. Però com les que va demanar Pepe per les seves agressions al camp, no me les crec. Per desgràcia, un i altre hi tornaran!

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.