120 emocions vs Smart City


  • Comparteix:

toni.ramon

Toni Ramon


Publicat: el 23/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Èxit absolut de les Gitanes de carnaval d'enguany. L'esforç i la tenacitat dels organitzadors, des de fa anys, ha valgut molt la pena. El compromís i implicació dels balladors i balladores no té preu. Felicitats!

ESCOLTA-HO

De nou hem pogut constatar com una ciutat requereix de la implicació de la seva ciutadania i entitats per a mantenir i promocionar les seves tradicions i contribuir a la cohesió social.

I justament són aquestes persones les que massa vegades es veuen perjudicades per manca de suport, locals o permisos per poder ocupar la via pública.

També a vegades, he sentit a dir que no són representatius de tota la ciutadania. Però si ho són o no tant se val, perquè sense elles tota aquesta activitat social i cultural no existiria. I no sé si la resta de la ciutadania està gaire disposada a arremangar-se i assumir tota aquesta feinada. I si ho deixem tot a l'administració, potser no podria pagar-ho.

A les portes de l'aprovació d'un nou pressupost, veiem com partides destinades a fer la nostra ciutat més intel·ligent tindran un augment, percentualment molt significatiu. En canvi, les entitats i agents socials i culturals rebran un 12'5 % menys que l'any passat.

Malauradament sembla que podem esdevenir una ciutat intel·ligent i tecnològicament avançada, però que potser perdrem aquella part de la intel·ligència emocional que tot individu i col·lectivitat requereix per desenvolupar-se plenament.

TONI RAMON és músic de formació i gestor cultural de professió



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.