PP i CiU són els partits de suport als treballadors i treballadores


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 21/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dilluns es va fer el ple municipal i va estar ple d’oxímorons. Un oxímoron és un impossible, un miracle. Un oxímoron és una 'contradictio in adjecto', una inversió de les regles de la natura d’incert significat, o una cosa que no lliga. Ara en vindran uns quants.

En una hora on el sol era negre, la dreta intel·lectual va desgranar les seves bombès ètiques retòriques contra l'escola pública venent la lliure decisió en la matriculació, i l’horitzó en alguna concertada i sobretot en la privada, com a suport a l’escola pública. Continuant amb els aspectes curiosos, CiU, que va donar suport a la moció, es va desdir i va actuar contra ella. Sota mentides pietoses (sortosament), l'alcaldessa va arreglar la diferència pactada que havia portat a CiU i PP a demanar el mateix.

Diuen que la reforma laboral permetrà crear ocupació. L’abaratiment de l’acomiadament permetrà crear ocupació. Els que ja no estan continuen creant atur. Els sindicats no representen els treballadors i si ho fa el govern del PP. CiU va donar un 'sí' crític a la reforma laboral del PP.

Utilitzar els treballadors en atur com a hostatges de la seva situació esdevé de mala fe. Creure que l’absentisme se soluciona acomiadant si tens una grip i una infecció d’orina en dos mesos, és indignant.

Però sí, 'sé que has estat tu', van dir els culpables. Els de la desregulació total sobre els mercats financers donant lliçons. El PP ens traurà del dèficit, com a Madrid o València. Gallardon, ministre d’Economia...

La dreta que va siniestra i la dreta sense complexos s’alien quan toca i dilluns va tocar. Com sempre ha passat i com passa a l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat, Diputació de Barcelona o govern de l’Estat. T’estimo però que no ens vegin, t’estimo però no t’apropis.

PP i CiU viuen feliçment separats i junts presenten una modernitat arcaica on diuen que la dreta i l’esquerra no existeix.

També vam aprovar demanar rebaixes del preu del transport públic al conseller Recoder, demanant que s'abaixi el preu a aquell alcalde que es manifestava per les pujades anteriors (més petites)

Començo a finalitzar dient que el ple també va viure altres aspectes com les preguntes que vaig realitzar al voltant del soroll del silenci en la recollida i neteja de contenidors a les sis del matí. Sembla ser que ja s’han instal·lat canvis arran de les nostres propostes (la moció es va rebutjar). La neteja es fa després de les vuit. De moment no veiem que es compleixi el que es va dir. Vam instar a canvis i repartiment dels greuges en tot el territori tant els dies de diari com el cap de setmana i una nova planificació.

D’altra banda destacar també que les bonificacions a empreses del 50% han tingut un gran èxit. Encara no s’ha apuntat cap.

El dia que aconseguim que es faci publicitat de les bonificacions, subvencions i descomptes resoldrem un altre oxímoron

FERRAN VILLASEÑOR és el portaveu del PSC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Algú té encara dubtes que CiU i PP són la mateixa cosa. El problema és que al PP se li veu venir i en canvi CiU es disfressa de catalanisme. A Catalunya i a Espanya voten junts.

Joan Serrallonga. Enviat el 21/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.