25è Congrés d'Unió


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira


Publicat: el 21/mai/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com ja sabeu, el cap de setmana passat va tenir lloc, a Sitges, el 25è Congrés d'Unió Democràtica de Catalunya. Enguany, la delegació local de Sant Cugat hi ha participat amb la representació de 21 compromissaris. Per a molts, era la primera vegada que hi anaven i han pogut viure de primera mà la dinàmica d'un Congrés del nostre Partit. Com a delegació local hem presentat 45 esmenes que han servit per enriquir, millorar i completar els capítols que feien referència sobretot a aspectes econòmics i socials de la Ponència que ha estat l'eix de treball central d'aquests dos dies.

A partir d’ara Unió de Sant Cugat comptarà amb un representant al Comitè de Govern, 6 Consellers Nacionals i altres càrrecs interns que s’han anat escollint durant el procés precongressual.

Amb el 80% dels vots, va sortir escollida la candidatura a presidir el Comitè de Govern de Josep A. Duran i Lleida, candidatura que impulsa la vigència dels valors de l’humanisme cristià, fonamentats en la responsabilitat, la solidaritat, la fraternitat, l’esforç i el compromís cívic. Defensa la sobirania de la Nació catalana i l’exercici de l’autodeterminació apostant per la confederació, fent èmfasi en l’assoliment del pacte fiscal i en la importància de les relacions amb la Unió Europea.

Com a valoració final, dir que hem fet un bon Congrés, hem pogut debatre idees, contrastant programes i escollint equips. Un sa exercici de democràcia interna. Som més forts.

CRISTINA PARAIRA és presidenta d'UDC-SantCugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.