Espanya democràtica?


Temes relacionats

Fer el coix (10/nov/12)


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 24/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'incident que va tenir lloc durant la junta de l'Espanyol no és més que un exemple més de la intransigència que ens envolta. És democràtic que pel fet d'ensenyar una bandera blanc-i-blava amb forma d'estelada hagis de ser insultat i agredit? És democràtic que als debats els unionistes no deixin parlar als altres? Tant democràtic com prohibir els vídeos electorals o com intentar prohibir els autocars i trens de la Diada, i portar-ne els responsables als tribunals.

Mentre l'estat espanyol s'ha dedicat, en els últims anys, a prohibir TV3, a censurar llibres de text, a tancar diaris i emissores i a ser el líder europeu en misèria i en incompliments, els seus partits i representants s'han dedicat a tallar i a portar als tribunals l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, la llei de consultes, la llei del cinema, la llei de normalització i, també, a portar el jove Èric Bertran al Tribunal.

El soci perico que mostrava l'estelada blanc-i-blava va ser que estava amenaçat. Fins quan haurem d'aguantar viure en un Estat troglodita? Ja és hora que aquest incident sigui denunciat per tots els candidats, començant pels que no han sabut perdre, que són el senyor Oliveró, el senyor Escuer i companyia.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@yahoo.ca



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.