L'Afganistan


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 30/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

D'ençà que estava a l'atur, cada dia feia webs i blocs per a les botigues del barri i per als meus cantants preferits. Un bon dia, vaig començar a col·laborar amb la Wikipèdia. El diumenge 17 de març vaig escriure al voltant de la guerra de l'Afganistan, que vaig donar per acabada dos dies més tard, o sigui el dimarts 19 de març.

Un cop acabat l'article, em vaig dutxar, em vaig vestir i vaig sortir al carrer. L'esgotador dia de feina (no remunerada, és clar) de repartir propaganda, passejar gossos i recollir el pare a la residència em va fer tornar de nou al llit, completament exhaust. Dilluns va passar encara més ràpid.

L'endemà, em vaig llevar i vaig engegar la ràdio:

- Bon dia, són les vuit del matí. Us parla Jordi Bastó. Avui s'ha declarat l'alto-el-foc a l'Afganistan. Ha arribat la pau. La guerra ja és història, per fi.

A la tarda, vaig anar a la Wikipèdia, vaig obrir l'article anomenat 'Catalunya', vaig clicar 'editar' i hi vaig afegir: 'Nou Estat d'Europa des del 2014'.


DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.